Hocalar Şehit Ahmet Sarıdaş Yatılı Bölge Ortaokulu

Vizyon: Atatürk’ün göstermiş olduğu yolda ilerleyen çağdaş, demokratik lider insan özelliklerine sahip, ülkemizin milli, manevi değerlerine sahip çıkan ve ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine taşıyacak, ülkesine ve milletine bağlı gençler yetiştirmektir. Bizler onlara 21.yy ‘ın ihtiyaçlarını karşılayabilecek bilgi ve becerileri kazandırmak için varız.

Misyon: Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek iyiye ulaşmak ve bu yolda değişimle bütünleşerek geleceğimize ışık tutabilecek bir okul oluşturmak.

Başarılar: Okulumuzda 2018-2019 eğitim öğretim yılında 1 Fen Lisesi, 2 Sosyal Bilimler Lisesi ve 3 Proje Okuluna öğrencimiz kazanmıştır. Okul sporları kapsamında da atletizm alanında il birincilikleri bulunmaktadır.

Saatler: 08:30-15:30
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Servis yoktur.
Sportif Etkinlikler: 2019-2020 Yılı Atletizm İl 1. ve İl 2. liği
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Pansiyon Tarım Atölyesi-Çiftlik Kodlama Atölyesi-Etkinlikleri Başarı Danışmanlığı Sistemi
Kontenjan Bilgileri: 96(Kız) Pansiyonu Kontenjanı

Telefon - 2725512001

Belgegeçer - (272) 551 2001

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://hocalarybo.meb.k12.tr

Adres - Hocalar Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürlüğü Şafak Mah. Şehit Hasan Yalın Cad.. No2/A Hocalar/AFYONKARAHİSAR Okul Pansiyonu Yeni Mahalle Şifa Sokak No3 Hocalar/AFYONKARAHİSAR

Çok Amaçlı Salon :3
Oyun Odası :1

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçe merkezindedir.

Ulaşım Her gün Hocalar Birlik minibüsleriyle Afyonkarahisar il merkezine, Sandıklı ilçesine, Uşak iline ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Hocalar ilçesi merkezindedir. Afyonkarahisar il merkezine 95 km uzaklıktadır. Uşak iline 60 km uzaklıktadır.