Hocalar Şehit Ahmet Sarıdaş Yatılı Bölge Ortaokulu

Vizyon: Atatürk’ün göstermiş olduğu yolda ilerleyen çağdaş, demokratik lider insan özelliklerine sahip, ülkemizin milli, manevi değerlerine sahip çıkan ve ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine taşıyacak, ülkesine ve milletine bağlı gençler yetiştirmektir. Bizler onlara 21.yy ‘ın ihtiyaçlarını karşılayabilecek bilgi ve becerileri kazandırmak için varız.

Misyon: Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek iyiye ulaşmak ve bu yolda değişimle bütünleşerek geleceğimize ışık tutabilecek bir okul oluşturmak.

Başarılar: Okulumuzda 2022-2023 eğitim öğretim yılında 1 Fen Lisesi, 1 Sosyal Bilimler Lisesi ve 2 merkezi Puanlı Anadolu Lisesi,6 Proje ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ve 1 öğrencimiz SPOR LİSESİNİ kazanmıştır. Okul sporları kapsamında da atletizm alanında erkek il ikincilikleri ve Hentbol kız üçüncülükleri bulunmaktadır.

Servis Bilgisi: Okula servis yoktur.
Sportif Etkinlikler: 2022/2023 Yılı Hentbol Kız il 3.lüğü Futbol il 4.lüğü bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Pansiyon Tarım Atölyesi-Çiftlik Kodlama Atölyesi-Etkinlikleri Başarı Danışmanlığı Sistemi
Kontenjan Bilgileri: 32 (Kız) Pansiyonu Kontenjanı 28 (Erkek)Pansiyon Kontenjanı

Telefon - 2725512001

Belgegeçer - (272) 551 2001

WEB - https://hocalarybo.meb.k12.tr

Adres - Hocalar Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürlüğü Şafak Mah. Şehit Hasan Yalın Cad.. No29 Hocalar/AFYONKARAHİSAR Okul Pansiyonu Yeni Mahalle Şifa Sokak No3 Hocalar/AFYONKARAHİSAR

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçe merkezindedir.

Ulaşım Her gün Hocalar Birlik minibüsleriyle Afyonkarahisar il merkezine, Sandıklı ilçesine, Uşak iline ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Hocalar ilçesi merkezindedir. Afyonkarahisar il merkezine 95 km uzaklıktadır. Uşak iline 62 km uzaklıktadır.