AFYONKARAHİSAR / HOCALAR - Hocalar Şehit Ahmet Sarıdaş Yatılı Bölge Ortaokulu

2725512001
0(272)5512001
Adres
Hocalar Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürlüğü Şafak Mah. Şehit Hasan Yalın Cad.. No29 Hocalar/AFYONKARAHİSAR Okul Pansiyonu Yeni Mahalle Şifa Sokak No3 Hocalar/AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Atatürk’ün göstermiş olduğu yolda ilerleyen çağdaş, demokratik lider insan özelliklerine sahip, ülkemizin milli, manevi değerlerine sahip çıkan ve ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine taşıyacak, ülkesine ve milletine bağlı gençler yetiştirmektir. Bizler onlara 21.yy ‘ın ihtiyaçlarını karşılayabilecek bilgi ve becerileri kazandırmak için varız.
Misyon
Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek iyiye ulaşmak ve bu yolda değişimle bütünleşerek geleceğimize ışık tutabilecek bir okul oluşturmak.
Başarılar
Okulumuzda 2022-2023 eğitim öğretim yılında 1 Fen Lisesi, 1 Sosyal Bilimler Lisesi ve 2 merkezi Puanlı Anadolu Lisesi,6 Proje ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ve 1 öğrencimiz SPOR LİSESİNİ kazanmıştır. Okul sporları kapsamında da atletizm alanında erkek il ikincilikleri, Hentbol kız üçüncülükleri, futsal da il üçüncülüğü bulunmaktadır.
Ulaşım
Her gün Hocalar Birlik minibüsleriyle Afyonkarahisar il merkezine, Sandıklı ilçesine, Uşak iline ulaşım sağlanmaktadır.
Okula servis yoktur.
Okulumuz ilçe merkezindedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Hocalar ilçesi merkezindedir. Afyonkarahisar il merkezine 95 km uzaklıktadır. Uşak iline 62 km uzaklıktadır.
25 (Kız) Pansiyonu Kontenjanı 16 (Erkek)Pansiyon Kontenjanı
Sportif Etkinlikler
2022/2023 Yılı Hentbol Kız takımı ile Futbol da il 3.lüğü ve il 4.lüğü, 2023/2024 Yılı Futsal il 3.lüğü bulunmaktadır.
Proje Çalışmaları
Pansiyon Tarım Atölyesi-Çiftlik Kodlama Atölyesi-Etkinlikleri Başarı Danışmanlığı Sistemi Harezmi Projesi